18 Eylül 2011 Pazar

Galatasaray - Samsunspor maci TT Arena Sezon acilisi ve Ahmet Sahin

Az once Galatasaray - Samsunspor macini LigTv nin WebTv hizmetinden faydalanarak izledik. Bu sezon Galatasaray'in evinde oynadigi ilk mac ve bizim evde de bir aslan oldugunu dusunursek kaciramazdik bu maci :)))

Skor 3-1 Galatasaray lehine gerceklesti. Sahada iyi bir oyun ve iyi bir yonetim vardi denebilir ama bunu demek Sansal Buyuka, Mustafa Denizli ve Markus Merk uclusunun isi, ben anlamam :)))

Benim icin macta ilginc biraz da trajedik olan Samsunspor kalecisi Ahmet Sahin'in gordugu kirmizi kartti. Macin basindan atildigi ana kadar aslinda bence iyi bir oyun cikardi ve bir cok kurtaris yapti.



Ama gunun sonunda baktigimizda hatirlayacagimiz o guzel kurtarislar olmayacak. Ustelik takimin kaptani olan olgun ve sorumluluk sahibi olmasi gereken sporcunun hirsina yenilip dustugu durumu hatirlayacagiz. Spor alanlari centilmenlik alanlari olmali, tum sporseverlere ornek davranislar gormeliyiz bu alanlarda. Yoksa Ahmet Sahin gibi basarili olsaniz bile basariniz diger davranislarinizla ortulebilir. Bence cok hazin... Umarim ders cikarir sporcumuz bundan.

Hayatin her alaninda pozitif yaklasim ve kibar olmak insani yuceltiyor. Bunu hep akilda tutmak lazim sanirim.

Ayrica bugun macta pek cok kadin ve cocuk taraftar vardi. Guzel bir manzara idi, ne hos. Umarim TFF nin ucretsiz bilet uygulamasindan sonra daha buyuk bir yogunluk goruruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder