1 Ağustos 2011 Pazartesi

Yuppi sonunda gidebilecegimiz bir dans aktivitesi bulduk!!!

Internette haftasonu Dallas ve cevresinde ne etkinlik var diye bakarsan "Taste Dance" (Dansi tadin) diye bir gosteri buldum. Addison da son 10 yildir her yil dans organizasyonlarinin katkisi ile yapilan, her yil farkli kulturlerden danslarin gosterildigi 2 saatlik bir etkinlik. Kesinlikle kacirmadik tabii :)))













Ilk dans bize cok yakin, Belly Dancing. Sanirim ben sahnedekilerin yarisindan daha guzel gobek atabilirim gaza gelsem:)))










Asil eglenceli tarafi, gosterinin interaktif olmasiydi. Yani her dans eden ekip sonrasinda isteyen katilimcilara bir kac figur gosterdi. Flamenko alisik oldugumuz uzere bir kadin tarafindan degil bir erkek dansci tarafindan yapildi. Kalkip ben de katilmadigima pisman oldum sonrasinda :)










Ne de olsan Ameikadayiz, Broadwaysiz olmaz. Ama ne bileyim, cok bizlik degil sanki :)))
Elbiseler cok hos o ayri :))










Dans olup latin olmadan olur mu en son da Swing vardi. Ilk once biraz Blues muzigine uyarlanmis bir gosteri yaptilar, sanirim biz klasikcilerdeniz. Sonrasinda klasik figurler yaptiklari koreografiyi daha cok begendik.










Gosteri genel olarak eglenceliydi. Ayrica Agustos ayi icerisinde cumartesi aksamlari canli muzik salsa gunleri varmis, bunu ogrendik. Denemeye deger :)))) Takipte kalin :)))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder