10 Ağustos 2011 Çarşamba

Nate & Ellen

Umutsuz ev kadini formatinin olmazsa olmazi gunduz show programlari. Burada henuz bir evlendirme programi bulamadigim icin ara sira Nate ve ya Ellen'i seyrediyorum.

Favorim kesinlikle Nate. Yakisikli degil mi kizlar ;))) ama coook uzgunum he is openly gay !!!



Nate burada oldukca unlu bir ic mimar, programi da ev tasarimi vs agirlikli. Turkiye'de tam olarak bu formatta bir program yok bildigim kadari ile. Programda her cesit ev esyasi, mekan tasarimi var ayrica trendler, ayakkabilar, giysiler vs vs. . Kucuk bazi degisikliklerle mekanlarin ve ya insanlarin nasil degistigini gormek inanilmaz. Cok ciddiye almazsaniz tam eglencelik !!!

Ikinci program Ellen. Bir itirafta bulunayim, Ellen'i Fatos (eski ev arkadasim ) seyrederdi arada ve ben onu Jay Leno filan gibi late night show sanirdim. Halbuki bildigin kadin programi :)))
Ve Ellen openly Lesbian :))) Gunduz kusagi straight sevmiyor anlasilan :P



Asil bomba nasil unuttum burada gunduz kusaginda Yalan Ruzgari ve Cesur & Guzel devam ediyor. Jil, Viktor, Ashley, Nikki halaaaa ayni hikayeler hic degismemis ama insanlar cok yaslanmis. Yaslandigimi hissettirdikleri icin o dizileri gordugumde direk zapliyorummm :)))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder