27 Ekim 2011 Perşembe

Zengin olma hayallerim ve State Fair Texas

Tamam yag spreyi urunumle zengin olamayacagim anlasildi ama bu kita sagolsun bana daha once gormedigim seyler gosterme konusunda oldukca comert. Memlekete ihrac ederek zengin olacagim yeni urun Jakuzi Yuzme havuzu :))))

Gecen haftalarda eyaletin en buyuk fuari oldugu soylenen (gercekten oldukca buyuk bir etkinlikti) State Fair Texas'a gittik. Bu yaklasik 1 ay suren Dallas'ta yapilan bir etkinlik. Tam bizim anladigimiz anlamda fuar. Nasil mi?

1. Festival maskotumuz Bay Kovboy










2. Bit pazari









3. Halk Danslari Ekibi










4. Ordu Bandosu










5. Lunapark

Resmini cekmemisiz ama siz hayal edin iste. Hani romantik komedi filmlerinde asil oglan asil kizi alir goturur, bir suru oyuncaga binerler, en son da kiz abidik bir oyundan ayicik kazanir ya, geldi gozunuzun onune degil mi, hah iste tam ondan :)))

Her sey yerli yerindeydi anlayacaginiz:))

2 ilginc is fikri vardi bence. Biri bu Jakuzi Havuz. Neden havuz derseniz, o kadar da buyuk gorunmuyor degil mi!! Icindeki bir sistem ile bu kuvetten biraz buyuk sey icinde akinti olusturuyor ve siz sabit hizla kulac atarak yer degistirmeden yuzebiliyorsunuz. Zekice geldi bana, ya da bilmiyorum standartlarim dustu :))










Ikincisi boyle ileri muhendislik olan bir is fikri degil. Abiler balkona ve ya bahceye konulabilen sulama sistemi vesaire uzerinde entegre bir kucuk sera yapmislar. Yani bunu satin alip ekolojik gidanizi kendiniz yetistirebiliyorsunuz. Bu isin urun kismi, asil devamliligi saglayan servis kismi cekici. Seranizin icerigini istediginiz zerzevattan olusturebiliyorsunuz ve abiler ayda bir gelip bakim yapip sebzelerinizi yeniliyorlar bir ucret karsiligi. Yani marulun sonunu yedikten sonra ertesi gun yeni ve tuketilmeye hazir marulunuz seranizda olabiliyor. Bu fikirle kendimi degil babami zengin etmeyi dusunuyorum, o anlar bu islerden :)))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder