3 Ekim 2011 Pazartesi

Ilk misafirlerim:))

Evettt, Dallas'taki ilk misafirlerimizi 3.5 uncu ayimizi doldurdugumuz su gunlerde agirladik :)))
Daha once tanistigimiz Turk arkadaslarimiz bizi baska arkadaslari ile tanistirdilar. Kizlar arasi bir cumartesi gununden, manti partisi formatina ilerledigimiz etkinligimiz gayet guzel gecti. Sicak, samimi insanlarla tanistik, eglendik. Manti nerden cikti dediginizi duyar gibiyim :))) Aslina bakarsaniz evde bir kere denedim buraya geldikten sonra, guzel de oldu ama manti cok kisi ile yapilasi bir is, yoksa hamurlar kuruyor. Melis (Ilk Turk arkadasim) ile konusurken onun da mutfak islerine merakli oldugunu kesfetmis ve manti yapariz beraber demistim. Oradan cikti aslinda Manti fikri. Tabi Fatos, Arzu ve Nuray'in da katilmasiyla ciddi bir Manti Force kurulmus oldu :))

Manti bahane ama etrafta arkadaslarin olmasi super bir sey. O kadar is yogunluguna, arkadas muhabbetine, aile kalabaligina alismis bunyem yalniz kalinca hata veriyor :)))

Tek uzuldugum taraf blogum icin bir fotograf cekmemis olmak oldu. Simdi size mantilarimizi ve arkadaslarimizi gosteremiyorum. Bir sonraki sefere umarim :)))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder